Wednesday, December 19, 2007

Zimske carolije



Dragi Svi!!!!!

U nedelju 23. decembra ce osvanuti taj veliki dan kada ce RTS 1 davati novu epizodu serije Zona Zamfirova, HTV 1 novu epizodu Dr. House, Spice Girls ce imati koncert u Madridu, a na pravnom fakultetu ce se odrzati polufinale i finale decembarskog turnira.

Medjutim ono sto je najvaznije je da ce se u istu tu nedelju 23. decembra od 22:00 dogoditi i debatna ZURKA. Adresa je Pop Stojanova 20 A (na Crvenom Krstu – pogledajte mapu iznad), a mesto se zove el campo (hvala Saletu sto je sve to lepo dogovorio).

Akcija je ista kao i prosli put – svako placa svoje pice (cene ce biti ok – domacini su spustili pivo na 60, pelin 90, kokteli 170 i 270…), a muziku biramo mi. Trudicemo se da se ne ponavljamo mnogo, te da ovoga puta akcenat bude na disko muzici i savremenijim plesnim hitovima. Molila bih vas da izglancate svoje plesne cipele i obucete nesto zgodno za visecasovno igranje, te da mi nabacite muzicke zelje… sto pre.

Naravno, bilo bi lepo da se pojavite u velikom broju (povedite drugarice), lepo raspolozeni i spremni za spektakl. Propustene sate spavanja i onako mozete da nadoknadite kasnije…

Vidimo se tamo.

T

P.S. Evo i nekih pick-up lines; uz odgovarajucu kolicinu pica nikad se ne zna:

Your body is 90% water. Also, I'm Jewish. Aren't you on TV?

Your father must have been a thief, because I saw him stealing candy from a K-Mart.

No comments: