Tuesday, September 18, 2007

O diskovima i turnirima

Pošto sam rekao da ce biti ovde nešto o diskovima sa kampa u ponedeljak/utorak, a sada je utorak, ajde da ispoštujem samog sebe.

Diskovi su, kao što rekoh spremni.

Na jednom DVDu ima taman mesta za sve fotke koje smo do sad uspeli da sakupimo, i video svake debate sa kampa, dakle - oba polufinala, finale, i obe tzv. funnz debate.

Kako ovih dana treba da da dodjem do slika koje je napravio Djordje aka Megafrend, i da pregledam jedno 390 TeraBajta slika koje je napravio Darryl, ta lista ipak nije konacna. Zapravo, ideja je da Vi, naši dragi debateri, imate mogućnost da odredite šta želite na disku, kad/ako ustanovimo da je veličina veća od jednog DVDa.

Dakle, ako želite ovu neprocenljivu, neponovljivu memorabiliju da imate u svojoj kolekciji, ostavite komentar, pošaljite mi mejl ili SMS (samo jedno od ta dva je dosta, hvala). Ako ima nešto što ne žellite na DVDu, slobodno naglasite.

Sistem distribucije je jednostavan - ja ću se potruditi da do diskova dodje jedan broj ljudi sa svakog fakulteta, pa se vi posle snadjite sami medjusobno.


To je bilo o diskovima.
O turnirima :

i dalje je u toku registracija za Oxford i za Cambridge.

Detalji za Oxford su na ovom blogu, a evo i zvaničnog sajta -

http://www.oxfordiv.org/main.html

Link za detalje o Cambridge turniru -

http://worlddebating.blogspot.com/2007/08/cambridge-iv-2007.html

1 comment:

Milan said...

meni sve. na 6 dvd-ova ako treba.
i ne moras nista da razvrstavas, gledas, biras. sve.
HFVala.